Linn Forums

Current time: 2017-04-24, 00:26 Hello There, Guest! (LoginRegister)

Linn Forums / Linn / Development v / [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles

Post Reply 
[macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
2017-04-20, 18:46
Post: #1
[macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
Sometimes not all of the tiles are populated as they should when clicking on the hamburger. However, clicking on the empty tiles does work.

Missing are 'My Playlists' and 'Net Aux':

   

macOS 10.12.4
Davaar 4.56.173

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-04-20, 18:57
Post: #2
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
+1

See this all the time....
Dave

LP12+Origin Live Alliance+Ortofon 2m Red > Graham Slee Communicator = AkurateDS/D > silver > KK/1D > silver > Keltik Klimax XOvers > black > 2x4200/D > K600(+2) > Keltiks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-04-20, 18:57
Post: #3
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
After switching between the sources 'My Playlists' became partly visible:

   

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-04-20, 19:20
Post: #4
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
Further observations: The missing tiles were reproducible, even when rebooting my Mac. After cold starting my AEDSM and restarting Kazoo all tiles were populated. How does the AEDSM come into play for 'My Playlists' which are locally stored on my Mac?

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)