Linn Forums

Current time: 2017-09-23, 15:41 Hello There, Guest! (LoginRegister)

Linn Forums / Linn Music Systems & Hi-fi Separates / Development v / [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles

Post Reply 
[macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
2017-04-20, 18:46
Post: #1
[macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
Sometimes not all of the tiles are populated as they should when clicking on the hamburger. However, clicking on the empty tiles does work.

Missing are 'My Playlists' and 'Net Aux':

   

macOS 10.12.4
Davaar 4.56.173

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-04-20, 18:57
Post: #2
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
+1

See this all the time....
Dave

LP12+Origin Live Alliance+Ortofon 2m Red > Graham Slee Communicator = KDSr/1 > silver > KK/1D > silver > Keltik Klimax XOvers > black > 2x4200/D > K600(+2) > Keltiks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-04-20, 18:57
Post: #3
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
After switching between the sources 'My Playlists' became partly visible:

   

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-04-20, 19:20
Post: #4
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
Further observations: The missing tiles were reproducible, even when rebooting my Mac. After cold starting my AEDSM and restarting Kazoo all tiles were populated. How does the AEDSM come into play for 'My Playlists' which are locally stored on my Mac?

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-06-12, 18:51
Post: #5
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
On macOS Kazoo 4.11.228 the missing tiles have become random. Restarting Kazoo now sometimes changes the missing tiles. Not sure if this related to Kazoo or Davaar as I'm now using Davaar 4.56.177.

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-06-12, 20:39 (This post was last modified: 2017-06-12 20:40 by entdgc.)
Post: #6
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
On the latest release of Kazoo I have actually found the tiles more reliable - not perfect but definitely better.
Dave

LP12+Origin Live Alliance+Ortofon 2m Red > Graham Slee Communicator = KDSr/1 > silver > KK/1D > silver > Keltik Klimax XOvers > black > 2x4200/D > K600(+2) > Keltiks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-06-12, 20:57
Post: #7
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
Agreed, but no matter what I do, at least one peace of a tile is mostly always missing. Right now after restarting Kazoo, 'Net Aux' became visible again, but 'Radio' has vanished.

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-06-15, 18:05
Post: #8
RE: [macOS Kazoo 4.11.227 bug] Empty tiles
The release notes for macOS Kazoo Beta 4.11.231 look promising.

Quote:
  • Fixed instability in playlist
  • Fixed menu tiles intermittently failing to display


Unfortunately there is no way for me to upgrade from 4.11.228 to 4.11.231.
  • Kazoo does not offer this update, although 'Participate in Beta' is checked (see also this thread)
  • the latest downloadable version here is 4.8.1176.
  • since it's a beta version, it's not available on the App Store


AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)