Linn Forums

Current time: 2017-10-21, 09:28 Hello There, Guest! (LoginRegister)

Linn Forums / Linn Music Systems & Hi-fi Separates / Development v / Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer

Post Reply 
Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
2017-08-22, 09:30
Post: #1
Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
Dear all, using Konfig Version 4.34.73 on Mac OS X 10.11.6 I am not able to add a subwoofer to Space Optimisation. The button is there, but when I click it, no entry fields appear although the graphic to the left is set to the preset subwoofer location (in the middle of the room with red bars to the front and left wall). This messes everything up to the point I have to quit Konfig and restart it. Any suggestions?

Best, sunshine
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-22, 09:43
Post: #2
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
I can confirm this on Windows too.

Akurate EDSM | Majik ExaktBox-I [on Custom Design iRAPs] | Majik 140, REL T5
Rega RP1, [DS214play +Jitterbug, MinimServer], Kazoo [Linx1010]

AV: Marantz NR1506 | B&W 652(C), M1(S), REL T5 (LFE) | Fronts powered by Linn
Net: NetGear DGN2200 | GS108 | AQ Forest x3

Hello to Jason Isaacs
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-22, 18:52
Post: #3
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
The same here on MacOS 10.12.6.

(2017-08-22 09:30)sunshine Wrote:  Any suggestions?

If you don’t get an official reply from Linn here, contact the help line to make sure that this obvious bug gets recognized. There is nothing you can do about it besides waiting for Linn to fix this bug.

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-22, 19:00 (This post was last modified: 2017-08-22 19:01 by BB1.)
Post: #4
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
This bug seems to be related to this one, which has been resolved in Konfig 4.34.71. Adding a feature to a wall showed exactly the same symptoms you've described.

AEDSM > KEB/1 x 2 > Linn Silvers > A4200/1 x 2 > K200 > MISOs
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-23, 08:37
Post: #5
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
Does Konfig have a report to Linn? If not, maybe it should?

Akurate EDSM | Majik ExaktBox-I [on Custom Design iRAPs] | Majik 140, REL T5
Rega RP1, [DS214play +Jitterbug, MinimServer], Kazoo [Linx1010]

AV: Marantz NR1506 | B&W 652(C), M1(S), REL T5 (LFE) | Fronts powered by Linn
Net: NetGear DGN2200 | GS108 | AQ Forest x3

Hello to Jason Isaacs
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-23, 10:32
Post: #6
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
(2017-08-23 08:37)timster Wrote:  Does Konfig have a report to Linn? If not, maybe it should?

Not that I am aware of - maybe there is one once you have joined their beta program?
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-23, 10:46
Post: #7
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
(2017-08-23 10:32)sunshine Wrote:  
(2017-08-23 08:37)timster Wrote:  Does Konfig have a report to Linn? If not, maybe it should?

Not that I am aware of - maybe there is one once you have joined their beta program?

Just checked. Nope. But they do read this forum so it should have been/will be picked up.

Akurate EDSM | Majik ExaktBox-I [on Custom Design iRAPs] | Majik 140, REL T5
Rega RP1, [DS214play +Jitterbug, MinimServer], Kazoo [Linx1010]

AV: Marantz NR1506 | B&W 652(C), M1(S), REL T5 (LFE) | Fronts powered by Linn
Net: NetGear DGN2200 | GS108 | AQ Forest x3

Hello to Jason Isaacs
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-23, 11:10
Post: #8
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
Where's Tin? This must be an absolute nightmare for him Tongue

My system: LP12/Keel/Radikal/Ekos 2/Akiva/Akurate DSM1/Cisco WS-C2960-8TC-L/ QNAP 219P II / Kudos /2 x C6100-D/Akubarik (active bass).
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-23, 13:38
Post: #9
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
(2017-08-23 11:10)Tendaberry Wrote:  Where's Tin? This must be an absolute nightmare for him Tongue

When he wants to add a new sub, yes. But I think he's sorted already Wink

Akurate EDSM | Majik ExaktBox-I [on Custom Design iRAPs] | Majik 140, REL T5
Rega RP1, [DS214play +Jitterbug, MinimServer], Kazoo [Linx1010]

AV: Marantz NR1506 | B&W 652(C), M1(S), REL T5 (LFE) | Fronts powered by Linn
Net: NetGear DGN2200 | GS108 | AQ Forest x3

Hello to Jason Isaacs
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2017-08-24, 15:49
Post: #10
RE: Konfig 4.34.73; Mac OS X - Cannot add subwoofer
Spoke to Linn Support about this today. They said that they were aware of the reports and the software team were on the case. Naturally they didn't give any timescale for the fix (and in their place nor would I).

David

Main system: [Basik/Basik+/K5/Lejonklou Gaio >][Roksan Kandy Mk III >] KEDSM > Akurate Exaktbox 10 > Linn Silvers> A4200 x 2 and A2200 > K600 > Akubariks
Second system: Kiko
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)