Linn Forums

Current time: 2018-08-16, 18:24 Hello There, Guest! (LoginRegister)

Linn Forums / Getting Started / Ask a Question v / Multiple copies of the same track Displayed

Post Reply 
Multiple copies of the same track Displayed
2018-08-10, 08:27 (This post was last modified: 2018-08-10 08:34 by Queeny63.)
Post: #1
Multiple copies of the same track Displayed
Using a Majik DSM, Kazoo and a WD NAS Drive. Some tracks are displayed multiple times when I drill into an album in Kazoo and when I add the album to a play list all copies of the track come across too. Its strange as its not all tacks in some cases its 9 out of 10 tracks on an album some albums are ok any Ideas / solutions to make this go away ?

PS when I check the NAS there is only one file of track in the Album folder
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-08-10, 08:34
Post: #2
RE: Multiple copies of the same track Displayed
What server are you using?

♫ ♫ Akurate EDSM | AEBox10 [on Custom Design iRAPs] | M6100+2100 | Majik 140 [on alu stands] | REL T5
♫ ♫ Rega RP1, [QNAP HS-251+, Jitterbug, MinimServer, Asset], Kazoo

AV: Marantz NR1506 | B&W 620(C), M1(S), REL T5 (LFE) | Fronts powered by Linn
Net: NetGear DGN2200 | GS108 | AQ Forest x3

Hello to Jason Isaacs
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-08-10, 09:01 (This post was last modified: 2018-08-10 09:02 by Queeny63.)
Post: #3
RE: Multiple copies of the same track Displayed
(2018-08-10 08:34)timster (RadiatorCatHammock) Wrote:  What server are you using?

Sorry a bit of a luddite here, not sure what you mean by server, Majik wired into BT Router, NAS the same, Kazoo on Windows 10 platform wireless
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-08-10, 09:48
Post: #4
RE: Multiple copies of the same track Displayed
I had this problem once and a DLNA database rebuild fixed it.

MAIN - Black Lp12, Majik DS,Akito 2, Lingo 1, Dynavector dv20 XH, Naim Stageline, Supernait, B&W703s, 4xPowerlines, Flatcap2x, Audiophile Base, NACA5.
KITCHEN - Akai 4000ds,Pioneer SX590, CJ55 with SME3009, , Sneaky, DSM B&W 685s2
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-08-10, 09:56
Post: #5
RE: Multiple copies of the same track Displayed
(2018-08-10 09:48)swoodmansey Wrote:  I had this problem once and a DLNA database rebuild fixed it.
Thanks
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-08-10, 10:18
Post: #6
RE: Multiple copies of the same track Displayed
(2018-08-10 09:01)Queeny63 Wrote:  
(2018-08-10 08:34)timster (RadiatorCatHammock) Wrote:  What server are you using?

Sorry a bit of a luddite here, not sure what you mean by server, Majik wired into BT Router, NAS the same, Kazoo on Windows 10 platform wireless

The server is the piece of software on the NAS that scans your music library, collates and sorts it, and makes it available to Kazoo for you to select, and then streams it to the DS.
I don't know what WD NAS's use, but it's likely a rebuild/rescan will fix it. If not then further diagnostics are needed.

♫ ♫ Akurate EDSM | AEBox10 [on Custom Design iRAPs] | M6100+2100 | Majik 140 [on alu stands] | REL T5
♫ ♫ Rega RP1, [QNAP HS-251+, Jitterbug, MinimServer, Asset], Kazoo

AV: Marantz NR1506 | B&W 620(C), M1(S), REL T5 (LFE) | Fronts powered by Linn
Net: NetGear DGN2200 | GS108 | AQ Forest x3

Hello to Jason Isaacs
Visit this user's website Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-08-10, 10:22
Post: #7
RE: Multiple copies of the same track Displayed
(2018-08-10 10:18)timster (RadiatorCatHammock) Wrote:  
(2018-08-10 09:01)Queeny63 Wrote:  
(2018-08-10 08:34)timster (RadiatorCatHammock) Wrote:  What server are you using?

Sorry a bit of a luddite here, not sure what you mean by server, Majik wired into BT Router, NAS the same, Kazoo on Windows 10 platform wireless

The server is the piece of software on the NAS that scans your music library, collates and sorts it, and makes it available to Kazoo for you to select, and then streams it to the DS.
I don't know what WD NAS's use, but it's likely a rebuild/rescan will fix it. If not then further diagnostics are needed.
Thanks for the info
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
2018-08-10, 13:04
Post: #8
RE: Multiple copies of the same track Displayed
Could be Twonky...
Find all posts by this user
Quote this message in a reply
Post Reply 


Forum Jump:


User(s) browsing this thread: 1 Guest(s)